Topbanner_Oplossing_AVE_SchermSignage

Sjors van den Ende

Medewerker_Sjors_van_den_Ende

Technisch Commercieel Adviseur

Contact

Voldoen aan het 1,5 meter protocol voor ondernemers en gemeenten

Locaties waar veel mensen bij elkaar komen, mogen binnenkort weer open als ze voldoen aan de richtlijnen die de overheid daarvoor opgesteld heeft. Locaties die weer mee mogen draaien in de anderhalve meter samenleving moeten voldoen aan regels omtrent: 

  • Gedragsbeïnvloeding van het publiek
  • Toezicht (& handhaving) van het publiek
  • Voldoende afstand tussen personen
  • Hygiëne

Mansveld Expotech is gespecialiseerd in het inzetten van techniek om mensen een optimale, veilige en prettige beleving te geven. Om te kunnen voldoen aan de bovenstaande punten, hebben we onze techniek ingezet om slimme oplossingen te creëren die op maat gemaakt kunnen worden voor elke situatie.

Gedragsbeïnvloeding & toezicht(en handhaving) van het publiek

Uit praktijk blijkt dat ondernemers met name moeite hebben om efficiënte oplossingen te vinden voor gedragsbeïnvloeding en toezicht (+ handhaving). Mansveld Expotech beschikt over een breed scala aan technische oplossingen waardoor er voor elke situatie en voor elke locatie passende techniek geleverd en geïnstalleerd kan worden om de veiligheid van het publiek te waarborgen.

We bieden oplossingen op maat met gebruik van: interactieve borden, zoals indoor & outdoor schermen, indoor & outdoor LEDschermen en indoor en outdoor audio oplossingen. Tevens kunnen wij helpen om pakkende content te creëren. 

Te druk? Laat het weten!
Als het te druk wordt op een kleine plaats, kan de anderhalve meter ruimte niet voor iedereen gewaarborgd blijven. Wij zijn ervaren in het plaatsen van tijdelijke camera’s en het leveren van intelligente softwarepakketten. Het programma telt het aantal mensen in een bepaald gebied en laat het weten als plekken te druk worden. Via een audiovisuele installatie blijf je in contact met je medewerkers, klanten of bezoekers. Laat hen op drukke punten weten waar het rustiger is en waarschuw mensen tijdig voor risicovolle situaties. 
 

Vast pakket maar altijd maatwerk
Als ondernemer kan het lastig zijn om te weten wanneer je aan de voorwaarden van de overheid voldoet. Als experts op AV-gebied houden wij de laatste ontwikkelingen nauwgezet bij en hebben op basis van de laatste ontwikkelingen een standaard pakket ontwikkelt dat de anderhalve meter voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers waarborgt.

Wij begrijpen natuurlijk dat ieder bedrijf verschillend is en iedereen voor andere uitdagingen staat. Daarom denken we graag met jou mee om een plan op maat te maken met een breed spectrum aan mogelijkheden. Uiteraard ook op het vlak van hygiëne en het houden van voldoende afstand. Zo hebben wij oplossingen die op elke situatie aansluiten.

  • Voor hygiëne onder andere: thermografische camera's die een verhoging van de lichaamstemperatuur kunnen registreren, automatische zeepdispencers (indoor & outdoor)
  • Voor het houden van voldoende afstand: hekwerken, stoplichtsystemen, automatische personentellers en automatische waarschuwingstokens voor publiek (indoor & outdoor)
  • Gedragsbeïnvloeding van het publiek onder andere: content op schermen, audioboodschappen
  • Voor het houden van toezicht op het publiek onder andere: drones, slimme camera systemen


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat ons meedenken met jouw uitdaging. Wij werken graag mee aan een uitkomst die past bij jouw situatie, zowel economisch als veiligheid technisch.