Topbanner_Algemeen_MX_digitale_maatvoering

Niels van Gestel

Niels van Gestel

Projectleider

Contact

Digitaal snel en accuraat maatvoeren in je bouwproject

Breng de informatie uit je bouwplan accuraat en snel over naar de bouwplaats. De specialisten van Mansveld Expotech zetten in no-time punten uit op vloeren en plafonds. Net als lijnen voor het leidingwerk door de muur. Digitaal, snel en accuraat.

Bouwbedrijven, projectbureaus en E en W installateurs profiteren van de jarenlange ervaring van onze specialisten. De uitzetwerkzaamheden voeren we uit in zowel bestaande bouw als de afbouwfase van nieuwbouw.

Zo ziet het proces er uit:

Het voordeel van opname op locatie

De ervaring leert dat tekeningen van de installaties op locatie vaak niet actueel zijn. Als tekeningen het uitgangspunt zijn loop je het risico dat werkzaamheden langer duren dan vooraf ingeschat als er op locatie afwijkingen blijken te zijn. Dit betekent vaak ook hogere kosten. Om teleurstelling te voorkomen, komen we daarom altijd langs voor een inventarisatie op locatie.

Een extra voordeel is dat laser niet in alle gevallen de meest geschikte methode is om uit te zetten. Als er bijvoorbeeld veel blokkades zijn of zaken die in de weg staan voor de laser. Dan is handmatig uitzetten een betere optie. Dit nemen we direct mee in de offerte. In beide gevallen zijn de autocad tekeningen die worden ingeladen de basis voor de uitzetwerkzaamheden.

De voordelen van digitaal uitzetten van wanden en plafonds

  • Vergroten productiviteit (sneller uitzetten met minder benodigde manuren)
  • Beperk faalkosten door inzet digitale laser
  • Alle benodigde punten en lijnen voor leidingwerk uit te zetten in dezelfde handeling

Meer informatie?

Wil je weten wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact op met Niels. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.