Topbanner_Algemeen_MX_studio_vanuit_technische_ruimte

Alfred van Gompel

Alfred van Gompel

Projectleider

Contact

Gratis webinar: organiseer een webinar dat je helpt je doelstellingen te realiseren

Nu we niet bij elkaar kunnen komen en onze sociale contacten al een tijd moeten missen, zoeken we naar andere manieren om in contact te komen en te blijven. Een webinar is een makkelijke en toegankelijke manier om dit te realiseren. Wij maken nu ook gebruik van dit communicatiemiddel om in contact te blijven met onze eigen collega's. De techniek helpt ons dus onze werkomgeving wat mooier en effici├źnter te maken. En dat is precies waar Mansveld voor staat!

Voor iedereen die wil weten wat er komt kijken bij het organiseren van een webinar en praktische, direct toepasbare tips wil krijgen, organiseerden wij een gratis webinar met de titel:

"Organiseer een webinar dat je helpt je doelstellingen te realiseren"

Dit webinar is inmiddels geweest dus aanmelden kan niet meer. Zou je de link naar de replay nog willen ontvangen? Stuur dan een mail naar Alfred.

Wil je alvast weten waar je rekening mee kunt houden bij de organisatie van een webinar? Lees dan de blogs van onze collega Nicole van Wandelen. Zij neemt je mee in haar ervaringen bij het organiseren van ons eigen webinar.

Blog: Zo organiseer je een webinar dat je helpt je doelstellingen te realiseren

Blog: 6 stappen die je niet mag vergeten bij de organisatie van je webinar!

Blog: Tools en tips om je deelnemers te boeien en te binden

Gerelateerde content