Topbanner_MX_Webinar_Movico

Alfred van Gompel

Alfred van Gompel

Projectleider

Contact

Presenteren op locatie: mobiele (webinar) studio

Voor iedereen die een professionele digitale presentatie wil verzorgen, maar niet de middelen heeft om zelf een studio te bouwen, is Mansveld Expotech een samenwerking aangegaan met Movico. Kun je niet naar de studio in Eindhoven komen? Dan komt de studio naar jou toe!

Met onze mobiele studio geven we je in no-time toegang tot een professionele studio op een locatie naar jouw keuze. Hier is alles aanwezig om jouw uitzending tot een succes te maken. Dus ook onze specialisten die alles technisch ondersteunen, zowel in de voorbereiding als tijdens de uitzending.

Organiseer een webinar dat je helpt je doelstellingen te realiseren

Wil je in contact komen en blijven met je medewerkers, klanten en prospects? Dan is een webinar een makkelijke en toegankelijke manier om dit te realiseren. Voor iedereen die wil weten wat er komt kijken bij het organiseren van een webinar en praktische, direct toepasbare tips wil krijgen, organiseerden wij een gratis webinar met de titel: 

"Organiseer een webinar dat je helpt je doelstellingen te realiseren"

Dit webinar is inmiddels geweest dus aanmelden kan niet meer. Wil je de link naar de replay ontvangen? Stuur dan een mail naar Alfred.

Gemakkelijk maatwerk

De mobiele studio is uitgerust met een green screen waardoor de presentatie of uitzending gemakkelijk aan te passen is op de huisstijl van jouw onderneming. 

Met onze jarenlange ervaring in de live evenementenbranche helpen wij je met een studio die jouw boodschap optimaal ondersteunt. Of je nu kwartaalcijfers wil presenteren aan medewerkers op meerdere locaties, in contact wil blijven met je personeel met een (informele) personeelsbijeenkomst of een productpresentaties aan klanten wil geven. Alles is mogelijk met de mobiele studio.