Topbanner_Algemeen_MX_TijdelijkeStudio

Tijdelijke studio

Bereik jij jouw klanten ook steeds vaker online? Door de uitbraak van corona in Nederland zien we elkaar minder in persoon en maken we meer gebruik van innovatieve online alternatieven. Maar zet jij ook online presenteren in als grensverleggend marketingmiddel?

Blijf in contact
In samenwerking met beMatrix en Van Straaten bieden wij dé oplossing om jouw merk online te laten stralen: een flexibele tijdelijke studio. Op een locatie naar keuze installeren we binnen een dag een studio die voldoet aan de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online presenteren. Zo blijf je niet alleen in contact met jouw klanten, maar praat je ook je personeel regelmatig bij over de voortgang van jouw bedrijf en gaat de vrijdagmiddagborrel vanaf nu digitaal door.

Door deze samenwerking is Mansveld een one-stop-shop voor online presenteren op locatie. beMatrix is leverancier van rasters die als grids opgesteld worden. Met een paar klikken hangt het grid vol met geprinte doeken en LED-sleeves. Van Straaten is onze partner op het gebied van print media en helpt je graag met het drukken van de juiste content. Mansveld Expotech zorgt voor de uitvoering en helpt ook graag met technische ondersteuning in de studio tijdens de opnames. Uiteraard doen we dit allemaal in lijn met de huisstijl van jouw onderneming.

De kracht van LED
Als achtergrond van jouw studio opstelling kun je kiezen voor LED opties in alle vormen en maten. Door het simpele systeem dat werkt met kleine modules, ofwel sleeves, kan in elke vorm een interactief LED scherm gerealiseerd worden. En de voordelen zijn eindeloos. Door gebruik te maken van LED, laat je video’s, foto’s en presentaties moeiteloos op de achtergrond verschijnen.

Wat kan een tijdelijke studio voor jou betekenen?

  • Ga snel aan de slag met het creëren van content
  • Je bereikt grotere groepen (potentiële) klanten en vergaard simpel leads
  • Je blijft gemakkelijk in verbinding met jouw organisatie
  • Voor alle facetten (drukwerk, opstelling, technici) ben je bij één partij klaar
  • Je bespaart geld op het huren van studioruimtes
  • Stop pas met het creëren van content totdat je zelf tevreden bent 
  • Je creëert met LED panelen de WOW-factor voor jouw digitale presentatie