Topbanner_Nieuws_aanpassing_werkzaamheden_MX_AVC

Mansveld Expotech focust op huisinstallateurschap evenementenlocaties

Mansveld Expotech richt zich voortaan volledig op het ontwerpen, verhuren en leveren van alle technische rigging, energie en standvoorzieningen voor de evenementenlocaties waar ze als huisinstallateur aan verbonden zijn. Dit zijn RAI Amsterdam, Jaarbeurs en MECC Maastricht. 

Om goed te kunnen blijven inspelen op de ontwikkelingen binnen de techniekbranche, zijn de werkzaamheden die bij de teams Mansveld Expotech en Mansveld Audio Video Controls zijn ondergebracht anders ingericht. 

Daarom wordt Audio Video Controls het vaste aanspreekpunt voor alle vragen over en projecten met vaste en tijdelijke audiovisuele installaties op alle overige locaties. 

Ronald Koene, directeur Mansveld Expotech: “Met deze verdeling behouden onze klanten hun vertrouwde aanspreekpunt en de service en dienstverlening die zij van ons gewend zijn.”

Mart Driessen, teamleider Audio Video Controls, vult aan: “Met als grote voordeel dat wij elkaar binnen Mansveld goed weten te vinden en onze krachten kunnen bundelen. Daar profiteren onze klanten van.”