Topbanner_Algemeen_MX_mix_werkzaamheden

Maak kennis met team Mansveld Expotech

Onze bevlogen en betrokken collega's werken elke dag samen om opdrachtgevers technologische oplossingen te bieden voor hun vraagstukken, nu en in de toekomst. We voegen de daad bij het woord en doen wat we zeggen. Onze missie is zichtbaar én voelbaar op de werkvloer.

Onze historie

Al meer dan 50 jaar is Mansveld Expotech een begrip als het gaat om ontwerp, verhuur en montage van elektrotechnische en audiovisuele materialen voor de live communicatie branche. 

Vanaf het prille begin van Mansveld bij de start in 1962 ondersteunden wij opdrachtgevers met techniek voor beurzen en evenementen. In 2009 is Expotech overgenomen. Vanaf dat moment ging dit team met een eigen naam en herkenbare huisstijl zelfstandig de markt op onder de naam Mansveld Expotech. Met de overname van AV Europe (2017) en TAO Rental (2019) is het pakket dat we aanbieden aan tijdelijke technische (audiovisuele) oplossingen nog completer geworden. Zo kunnen we onze opdrachtgevers nog beter helpen bij het overbrengen van hun boodschap met impact tijdens (digitale) beurzen en evenementen.

Dit zijn wij

Ons team bestaat uit zo'n 60 bevlogen en betrokken collega’s met diverse competenties. We werken graag samen, met elkaar én onze opdrachtgevers, om van elke beursdeelname of evenement een succes te maken. 

Onze medewerkers zijn inzetbaar op meerdere vakgebieden. Dit maakt ons flexibel en zo blijven we op de hoogte elkaars activiteiten. Van advies tot levering van de materialen en van op- en afbouw tot technische ondersteuning tijdens het evenement. Wij verzorgen het graag.

Dat dit wordt gewaardeerd door onze klanten blijkt uit het feit dat zij bij ons terugkomen voor vervolgopdrachten. Voor verschillende klanten werken wij al jaren. We vinden het belangrijk dat jij een onvergetelijke indruk kunt maken en je boodschap met impact over kunt brengen. Met elkaar in gesprek gaan en blijven, staat hierbij voor ons aan de basis van elk project.