Amsterdam Drone Week

Lidmaatschap CLC-VECTA

CLC-VECTA is de overkoepelende branchevereniging die de verschillende belangengroepen binnen de live communicatie branche met elkaar in contact brengt. Het maakt niet uit of je organisator van een evenement bent, een locatie of toeleverancier. Het netwerk van CLC-VECTA brengt al deze partijen samen.

Het netwerk van CLC-VECTA bestaat uit ruim 250 leden die bereid zijn met elkaar in samenwerking, onderzoek en kennisdeling te investeren. Het ultieme doel is om live communicatie een structureel en onmisbaar onderdeel te laten zijn van de marketing- en communicatiestrategie van organisaties. Waarbij de toegevoegde waarde bij het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen voorop staat.

Kwaliteitswaarborg

Het succes van jouw evenement, congres en beursdeelname staat voorop bij de leden van CLC-VECTA. Om je de zekerheid te bieden dat je werkt met een professionele en betrouwbare partij, werken de leden van CLC-VECTA volgens een gedragscode. Ook Mansveld Expotech hanteert deze gedragscode. Dit houdt onder andere in dat wij onze opdrachtgevers transparant en vooraf informeren over voorwaarden en kosten en dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. 

Preferred supplier

Mansveld Expotech is preferred supplier. Dit houdt in dat leden van CLC-VECTA profiteren van aantrekkelijk inkoopvoordeel.