Topbanner_Algemeen_MX_Rigging_team_Infra

Larissa Mooij

Larissa Mooij

Office manager

Contact

Monteur bij Mansveld Expotech

De evenementenbranche is dynamisch en uitdagend. Geen dag is hetzelfde! Je werkplek ziet er letterlijk elke dag anders uit en daar lever jij je bijdrage aan.

Samen met een hecht team faciliteren we de beurs- en evenementenlocaties, de organisatoren op die locaties en de standhouders van de vele beurzen die worden georganiseerd.

Als monteur zorg jij er, samen met je collega's, voor dat de tijdelijke technische voorzieningen voor elke beurs en ieder evenement tot in de puntjes verzorgd zijn. Denk aan elektravoorzieningen en licht, maar ook aan het bouwen van truss constructies. Je hebt veel contact met je klanten. Communicatie en afstemming met standhouders is een belangrijk onderdeel van je werk. 

We zoeken (zelfstandig) monteurs voor onze teams in Amsterdam, Utrecht en Maastricht.

 • Locatie: RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht of MECC Maastricht
 • Aantal uur: 40
 • Salarisindicatie: € 2.409,- tot € 3.745,- (afhankelijk van kennis en ervaring)

Neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek

Je voert zelfstandig (installatie)werkzaamheden uit aan de tijdelijke technische voorzieningen voor uiteenlopende beurzen en evenementen. Zo werkten we in februari mee aan de Huishoudbeurs, de MOTORbeurs en 't Prinsebal. En staan er nog mooie evenementen op de planning, zoals bijvoorbeeld Kingsland Festival, KPN eDivisie Finals en The Rock Orchestra.

Je werkt dus achter de schermen mee aan de mooiste beurzen, congressen, concerten en evenementen. En bent daarmee ook mede verantwoordelijk voor het succes van onze opdrachtgevers. Hou je van afwisseling in je werk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor elk evenement kun jij je expertise inzetten en zo je bijdrage leveren.

Jij brengt dit mee:

 • Enkele jaren relevante werkervaring.
 • De wil om samen te werken met je collega's en onze opdrachtgevers. 
 • Een representatieve, flexibele en positieve instelling en goede communicatieve vaardigheden.

Jij profiteert als monteur bij ons van:

 • Je bent onderdeel van een hecht team met veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het halen van de deadlines.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei. We hebben een eigen bedrijfsschool en werken volgens het principe 'leermeester-gezel'. Kennis wordt breed gedeeld en aan elkaar overgedragen. 
 • 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en maaltijden bij overwerk. Daarnaast krijg je je overuren en toeslagen betaald conform de cao Metaaal en Techniek. 
 • Een schone en droge werkomgeving. Je werkt altijd binnen en veilig werken met goed gereedschap en materieel staat hoog in het vaandel.
 • De leukste borrels en personeelsfeesten. We werken hard en kunnen nog harder feesten 🎉😉.

⚡ Interesse? Laat het Larissa weten!⚡

Wil jij kennismaken met het team van Mansveld en weten welke leuke uitdagingen er op jou wachten? Vul onderstaand formulier in 👇🏻 en geef aan of je kennis wil maken in Amsterdam, Utrecht of Maastricht. Wil je een dagje meelopen? Ook dat is mogelijk en kun je in het formulier aangeven.

Eerst nog wat vragen stellen? Bel of Whatsapp Larissa op 06 5173 9671. 

✅ Ja, neem contact met mij op voor een kennismaking.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat het formulier niet zichtbaar is. Zet marketing cookies aan om het in te kunnen vullen.

Dit is Mansveld Expotech

Wij zijn huisinstallateur en preferred supplier van RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht en MECC Maastricht. We ontwerpen, verhuren en leveren alle tijdelijke technische voorzieningen op het gebied van rigging en energie. Dit doen we voor alle beurzen en evenementen die op deze locaties worden georganiseerd.

Ons team bestaat uit zo'n 60 bevlogen en betrokken collega's met diverse competenties. We werken elke dag echt samen om onze opdrachtgevers te helpen hun boodschap met impact over te brengen. Iedereen kent elkaar, is betrokken en hulpvaardig en er heerst een warme en collegiale sfeer in het team. We zijn trots op elkaar en op ons werk en dat is zichtbaar én voelbaar op de werkvloer.

Mansveld Expotech is onderdeel van Mansveld Techniek. Dit familiebedrijf bestaat al ruim 60 jaar en al die tijd helpen we mensen hun leef- en werkomgeving veiliger, mooier, efficiënter en duurzamer te maken door slimme toepassing van techniek.