Topbanner_Algemeen_MX_Energievoorziening_team_Infra

Wij verzorgen voor alle evenementen op de locaties waar wij huisinstallateur zijn de uitvoering, controle en inspectie van alle energievoorzieningen. Dit doen we bijvoorbeeld al ruim 55 jaar als partner van RAI Amsterdam.

Aansluiting tijdelijke energievoorzieningen

De tijdelijke energievoorzieningen worden aangesloten op de bestaande gebouwinstallatie waarbij onze engineers het totaalvermogen en de stroomverdeling in het vaste stroomnet van het beursgebouw berekenen en 24/7 bewaken.

Mansveld Expotech is daarmee als erkend installateur de aangewezen partner om de energievoorziening voor je beurs of evenement te voorzien en te bewaken. We doen dit met een hoog opgeleide en elektrotechnisch kundige groep van monteurs en engineers.

Veilig functionerende installaties tijdens evenementen

Tijdens de opbouw controleren wij de gebruikte installaties op de geldende NEN 1010 en NEN 8020-20 normen. Deze normen bevatten bepalingen voor het veilig functioneren van laagspanningsinstallaties in het algemeen en specifiek elektrische installaties bij evenementen. Zo weet je zeker dat je installaties veilig gebruikt kunnen worden.