Topbanner_Project_Remeha_VSK2022_Utrecht_MX

Jeroen de Zeeuw

Jeroen de Zeeuw

Projectleider

Contact

Inrichting stand

De stand bestond als het ware uit 'stands-in-stand'. Elke productgroep had op de centrale stand zijn eigen ruimte, met eigen touchscreens en iPads waar de bezoekers de informatie van die specifieke productgroep konden selecteren en bekijken. Deze productgroepen hadden allemaal hun eigen kleur, die zowel in de inrichting als de verlichting terugkwam voor herkenbaarheid en onderscheidend vermogen.

Daarnaast had elke productgroep de beschikking over een eigen draadloze microfoon en geluidsondersteuning zodat de presentaties wel goed hoorbaar waren voor de geĆÆnteresseerde bezoekers, maar niet storend voor de bezoekers van de andere gedeelten van de stand. 

Tot slot is er voorzien in een tourguide systeem. Bezoekers kregen op de stand van Remeha een koptelefoon waarna ze onder leiding van een gids de stand van Remeha en verschillende andere stands op de beurs hebben bezocht. De bezoekers kregen de door de gids gegeven informatie via hun koptelefoon te horen. 

In aanloop naar en tijdens de beurs stonden de medewerkers van Mansveld Expotech standby om te assisteren in geval van uitdagingen met geluid en het laten zien van de juiste content op de verschillende schermen.

Afbeelding_Project_MX_Remeha_VSK2022_interactief_scherm
Afbeelding_Project_MX_Remeha_VSK2022_maquette_gebouwen

Audiovisueel

Bij binnenkomst aan de voorzijde van de stand is een indrukwekkende entreepoort gecreĆ«erd, omgeven door een led wall. Daarnaast was de centraal gelegen DJ booth voorzien van een led wall. Beide led walls zijn opgebouwd uit led tegels. Dit biedt de mogelijkheid de led wall elke gewenste afmeting te geven. Voor de DJ booth hebben we daarnaast de volledige geluidsinstallatie voorzien. 

Bij de presentatie van de verschillende productgroepen in de stand stonden touchscreens en iPads en een transparant OLED scherm. Bij de productgroep 'vloerverwarming' is door middel van digitale pixel gestuurde led strips de illusie gewekt van beweging om een looprichting aan te geven. Hierbij veranderde de kleur van de leds van blauw naar rood om de warmte in de vloerverwarmingsbuizen te visualiseren. Daarnaast was in de productdisplay een videowall van 3x1 verwerkt.

Verlichting

Om de stand goed op te laten vallen in de hal, is het plafond van de hal boven de stand uitgelicht met led washers in de gele huisstijlkleur van Remeha. Daarnaast is de hele stand uitgelicht met tunable witte led armaturen. 

Elektra

De stand is uitgevoerd met de benodigde 230V wandcontactdozen en 400V hoogvermogen aansluitingen. Deze laatste waren met name voor ondersteuning van de volledig ingerichte keuken, die aan de achterzijde van de stand was gebouwd. 

Truss en rigging

In nauwe samenwerking met Pitchkoff, heeft Mansveld een geanimeerde visualisatie gemaakt van de benodigde truss constructie. Op deze manier konden mogelijke uitdagingen tijdig worden gesignaleerd en kon er naar een oplossing toe gewerkt worden. Zo kon het standontwerp in de praktijk uitgevoerd worden zoals van te voren ook bedacht was.

In de uitvoering is zwarte truss gebruikt om de constructie zo min mogelijk op te laten vallen.

Voor het liften van de constructie zijn motortakels gebruikt voor de verlichting. Net als de plafondelementen en de signing voor de producten van Remeha. De hele truss constructie met verlichting, plafondelementen en signing is gelift door motorkettingtakels.