MX MECC Maastricht

Raymond Stijnen

Raymond Stijnen

Projectleider

Contact

Uitdagend werk op grote hoogte

Als evenementen rigger zorg jij er met je collega's voor dat de beurzen en evenementen in het MECC op een veilige manier worden voorzien van licht, beeld en geluid.

  Tijdens de op- en afbouw ben jij verantwoordelijk voor het uitzetten van de ophangpunten, het ophangen van truss constructies en het bevestigen van alles dat aan het plafond komt te hangen. En dat op één van de gaafste werkplekken van Nederland!

  • Locatie: MECC Maastricht
  • Aantal uur: 40
  • Salarisindicatie: € 2271,- tot € 2765,- bruto per maand

  Neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek.

  Als rigger vertaal je de 'papieren plannen' naar de beursvloer. Jij zet de ophangpunten uit, je hijst de truss constructies op hun plek en je zorgt ervoor dat de handtakels, staaldraden en motoren aan de ophangpunten bevestigd worden.

  Heb je nog geen ervaring, geen probleem! Dat doe je bij ons op. En hetzelfde geldt voor diploma's en certificaten. Wij helpen je die te halen. Je inzet en enthousiasme zijn net zo belangrijk. 

  Jij brengt dit mee:

  • Interesse in techniek.
  • De wil om te leren en om samen te werken met je collega's.
  • De flexibiliteit om op onregelmatige tijden te werken. 

  Jij profiteert als rigger bij ons van:

  • Je bent lid van een klein en hecht team.
  • Je werkt altijd binnen én op een vaste standplaats, het MECC in Maastricht.
  • 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en maaltijden bij overwerk. Daarnaast krijg je je overuren en toeslagen betaald conform de cao Technisch installatiebedrijf.
  • Veilig werken met goed gereedschap en materieel en regelmatige (bijscholings)cursussen zoals VCA.
  • De leukste personeelsfeesten.

  Team MECC

  Dit team ontwerpt, verhuurt en levert alle technische voorzieningen op het gebied van rigging en energie als huisinstallateur van MECC Maastricht. We doen dit voor alle beurzen, congressen en evenementen op deze locatie.

  Voor elk afzonderlijk event regelen we de stroominfrastructuur, zorgen we voor de aansluiting daarvan op het tijdelijke elektriciteitsnet en plaatsen wij tijdelijke (hangende) hijs- of hefinstallaties. Daardoor kunnen standhouders, organisatoren, bouwers, artiesten en vele anderen beschikken over de stroom die noodzakelijk is voor de apparatuur die zij willen gebruiken. En over de ophangpunten in de dakconstructie die nodig zijn voor het ophangen van speakers, borden, banieren en/of videoapparatuur.

  Interesse? Laat het Raymond weten!

  Wil jij kennismaken met Raymond en het team van MX? Vul onderstaand formulier in of bel of Whatsapp hem op 06 - 5342 6422.

  ✅ Neem contact met mij op voor een kennismaking.

  Je cookie instellingen zorgen ervoor dat het formulier niet zichtbaar is. Zet marketing cookies aan om het in te kunnen vullen.
  Raymond: "Kom kijken en blijf hangen!"
  Kjell: "Als je doet wat je leuk vindt, voelt het niet als werken"