Topbanner_Werkzaamheden_MX_Rigging_2_hoogwerkers

Larissa Mooij

Larissa Mooij

Office manager

Contact

Uitdagend werk op grote hoogte

Als evenementen rigger zorg jij er met je collega's voor dat de beurzen en evenementen in RAI Amsterdam of Jaarbeurs Utrecht op een veilige manier worden voorzien van licht, beeld en geluid.

Tijdens de op- en afbouw ben jij verantwoordelijk voor het uitzetten van de ophangpunten, het ophangen van truss constructies en het bevestigen van alles dat aan het plafond komt te hangen. En dat op één van de gaafste werkplekken van Nederland!

 • Locatie: RAI Amsterdam of Jaarbeurs Utrecht
 • Aantal uur: 40
 • Salarisindicatie: € 2.409,- tot € 3.493,- bruto per maand

Neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek.

Als rigger vertaal je de 'papieren plannen' naar de beursvloer. Jij zet de ophangpunten uit, je hijst de truss constructies op hun plek en je zorgt ervoor dat de handtakels, staaldraden en motoren aan de ophangpunten bevestigd worden.

Heb je nog geen ervaring, geen probleem! Dat doe je bij ons op. En hetzelfde geldt voor diploma's en certificaten. Wij helpen je die te halen. Je inzet en enthousiasme zijn net zo belangrijk. 

Jij brengt dit mee:

 • Interesse in techniek.
 • De wil om te leren en om samen te werken met je collega's.
 • De flexibiliteit om op onregelmatige tijden te werken. 

Jij profiteert als rigger bij ons van:

 • Je bent onderdeel van een hecht team met veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het halen van de deadlines.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei. We hebben een eigen bedrijfsschool en werken volgens het principe 'leermeester-gezel'. Kennis wordt breed gedeeld en aan elkaar overgedragen. 
 • 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en maaltijden bij overwerk. Daarnaast krijg je je overuren en toeslagen betaald conform de cao Metaaal en Techniek. 
 • Een schone en droge werkomgeving. Je werkt altijd binnen en veilig werken met goed gereedschap en materieel staat hoog in het vaandel.
 • De leukste borrels en personeelsfeesten. We werken hard en kunnen nog harder feesten 🎉😉.

⚡ Interesse? Laat het Larissa weten! ⚡

Wil jij kennismaken met het team van Mansveld en weten welke leuke uitdagingen er op jou wachten? Vul onderstaand formulier 👇🏻 in en geef aan of je kennis wil maken in Amsterdam of Utrecht. Of bel of Whatsapp Larissa op 06 - 5173 9671 als je nog vragen hebt. 

✅ Ja, neem contact met mij op voor een kennismaking.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat het formulier niet zichtbaar is. Zet marketing cookies aan om het in te kunnen vullen.

Dit is Mansveld Expotech

Wij zijn huisinstallateur en preferred supplier van RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht en MECC Maastricht. We ontwerpen, verhuren en leveren alle tijdelijke technische voorzieningen op het gebied van rigging en energie. Dit doen we voor alle beurzen en evenementen die op deze locaties worden georganiseerd.

Ons team bestaat uit zo'n 60 bevlogen en betrokken collega's met diverse competenties. We werken elke dag echt samen om onze opdrachtgevers te helpen hun boodschap met impact over te brengen. Iedereen kent elkaar, is betrokken en hulpvaardig en er heerst een warme en collegiale sfeer in het team. We zijn trots op elkaar en op ons werk en dat is zichtbaar én voelbaar op de werkvloer.

Mansveld Expotech is onderdeel van Mansveld Techniek. Dit familiebedrijf bestaat al ruim 60 jaar en al die tijd helpen we mensen hun leef- en werkomgeving veiliger, mooier, efficiënter en duurzamer te maken door slimme toepassing van techniek.